#MEI EDITIE

Bohemian Parisiennes zijn buiten en dat maakt ons groen van jaloezie! Cool en onbezorgd ontdekken zij Parijs, wat weer vrolijk en zonnig is en eindelijk in bloei staat.

PS

OUTFIT OF THE DAY BOHO-CHIC JURKEN

De bohemian Parisienne's ultieme signature piece is de essentieele, klassieke, en coole bloemen-print jurk. Gracieus vloeit deze subtiel gekleurde lange jurk incontournable door het seizoen heen.

@kouka.paris

PS

PARISIAN INTERVIEW EEN TÊTE-À-TÊTE MET ANAÏS

Laat jezelf vallen in Anaïs haar universum.

KOM MEER TE WETEN
PS

INSPIRATIE NACHT IN LE MUSÉE

Tijdens de gelegenheid van de European Night of Museums, rendez-vous op 18 Mei om het Capitale's musea te ontdekken als nooit tevoren, met kunst, muziek, proeverijen en andere verrassingen!

@marion__gu

PS

DICTIONNAIRE SORBET

Een zoet, koel dessert om de zomerse hitte te verslaan en jouw frisse huidskleur te inspireren.

PS

TRENDS STEPPEN DOOR PARIJS

Vergeet die fiets! Wij zijn verslaafd aan steps: ze maken zig-zaggen door de stad eenvoudig en zijn perfect voor balades met vrienden. Je kunt ook voor een elektrische versie gaan!

@c.renvoise

PS

LA VIE EN PINK KNOCK KNOCK

Hoor jij ook de zomer kloppen op de deur?

@lavieenparis

PS

PLAATSEN PARIS AU BALCON

Met haar uitzicht op de Eiffel toren en de daken van Parijs, haar majestueuze fonteinen en luxueuze tuinen, de Esplanade du Trocadéro is een unieke plek voor rencontres.

@zilvinas.majauskas

PS

MANTRA KEUZESTRESS

Wanneer het neer komt op het kiezen van maar één kleur lipstick, is de struggle real!

PS

FASHION DETAIL DE PARISIENNE'S MUST-HAT

Chique en discreet, maar met een beetje originaliteit, de Hipanema kan eigen gemaakt worden door het kiezen van de kleur van de iconische stoffen band. Ga voor subtiliteit of stoutmoedigheid - glitter is niet uitgesloten! Bescherm jezelf tegen de zon terwijl je jouw look compleet maakt! 

@boho-addict

PS

INFLUENCER INTERVIEW PARISIENNE, BOHO-CHIC EN INFLUENCER

Ontmoet model Elisa Meliani, wiens onnavolgbare, ongewone stijl haar passie voor mode representeren.

KOM MEER TE WETEN
PS

ETEN EEN HEERLIJKE FRUIT SHOT

Er gaat niks boven een smoothie om je systeem te rebooten voor het nieuwe seizoen… en beloon jezelf in de tussentijd met iets zoets!

PS

BEAUTY TIPS ABDOMINAAL ADEMHALEN

Laat je buik uitzetten bij de inademing, en houdt je buik in bij de uitademing: dat is abdominaal ademhalen. Deze techniek is makkelijk te beheersen en super voordelig.