DE GEHEIMEN VAN EEN PARISIENNE

Iedereen is gek op Parijs, maar weet je wat Parijse meisjes zo onweerstaanbaar chic maakt? Kom erachter in ons tijdschrift. Ontdek de nieuwste schoonheids- en lifestyletrends uit de lichtstad en ontwaar de geheimen van de Parijse look. Ontdek onvergetelijke locaties, leer de mensen kennen en zie wat Parijzenaren die unieke 'je ne sais quoi' geeft.
OUTFIT VAN DE DAG
VA VA VOLUME

Wikkel jezelf in delen van wol (Of nog beter, kasjmier) schapenvacht of nep bont. Ga eenvoudig chic of bold, kies de stof en kleur die je wilt, zolang de vorm perfect is, met één buzz woord: Volume! Winterjassen zullen oversized zijn deze winter! 

@lenaruna

INSPIRATIE
VAN BINNEN ZIJN WE ALLEMAAL KINDEREN

Een magisch eindejaar traditie vol met charme? De kerstvitrines in de winkels laten scènes zien die zowel fabuleus als dromerig zijn. Geniet ervan wanneer de avond begint!

@les_modouw_de_carotte 

ETEN
WE KUNNEN CHOCOLADE NIET WEERSTAAN!

Het is zondag, het is koud en we willen maar één ding doen - Rustig aan met een kop warme chocomel in de hand. Het beste soort, zo romig en zacht als maar kan. De ingrediënten? Pure chocolade, melk (Gemengd met water voor een light versie), Vanillesuiker, en als extra optie, een snufje kaneel. Voor een lactosevrije versie, vervang de melk voor sojamelk en een beetje amandel voor een romig textuur. 

MANTRA
KERST MOOD

Wees eerlijk: Is dit jouw kerstinkoop mantra? Soms moet je jezelf verwennen! 

LA VIE EN PINK
Pink

Hygge (de kunst van het creëren van een warme en gezellige stemming, alleen of met degene van wie je houdt) is goed voor de ieder mens! In de winter is het zelfs nog beter…. En met twee is het perfect!

@kimberleyjones

BEAUTY TIPS
DOFFE HUID, IK? NOOIT

De Magische formule voor een frisse glow, zelfs wanneer het 0 graden is en het om 4 uur al donker wordt? Een goede moisturizer, een must voor een stralende huid en correct aangebrachte foundation. Begin bij de neus en spreid dit uit naar de wangen, gevolgd door je voorhoofd. tot slot een mooie bronzer met een subtiele roze ondertoon. 

LOCATIES
MYSTERIEUZE MONTMARTRE

Winderige geplaveide straten, kunstenaarsateliers, huizen van beroemdheden, wijngaarden en charmante cafés in hun originele staat. Gelegen op de daken van Parijs, is Montmartre een uniek en tijdloos toevluchtsoord op een heuvel…. Vol met verassingen, geheimen en mysteries om te ontdekken. 

PARISIAN INTERVIEW
EEN TÊTE-À-TÊTE MET CAROLINE

Duik in het eclectisch en altijd veranderende leven van de globetrotter Caroline Lacharme 

@carolinelacharme

INFLUENCER INTERVIEW
PARISIENNE, MYSTERIEUS EN INFLUENCEUSE

Maak kennis met Elena, de opvallende blondine die graag dingen opschudt. Een luxe ''werkende'', ze werkt in een atelier couture voor het modehuis Dior. Elena houdt ervan om haar look continue te veranderen en switched altijd tussen urban-cool en elegantie. 

@lenaruna

FASHION DETAIL
Glamoureuze handschoenen!

Los van het praktische doel - voornamelijk het warmhouden van de handen! - geven handschoenen elke winter een mysterieus en geweldig gevoel. Een effect dat wordt vermenigvuldigd met 10 als je kiest voor leren handschoenen.@causse_gantier 

TRENDS
PRETOX VOOR DETOX

We zijn bekend met het idee van ontgiften om overmatigheden te compenseren. De pretox is de volgende grote trend! Dit is een essentiële voorbereiding voor je lichaam, de eerste week voor alle feestjes die eraan komen - oudejaarsavond bijvoorbeeld! Het concept? Het elimineren van suiker, gluten en lactose, terwijl je er zeker van bent dat je genoeg eet - omdat dit geen dieet is. 

BOURJOIS WOORDENBOEK
DE SNEEUW

Bevroren kristallen die de straten van Parijs doen glinsteren.