#JANUARI EDITIE

De Parisienne is een bezige bij in de maand januari met de sale, culturele evenementen en natuurlijk de fashion week die haar agenda vult! Er is geen moment te verspillen…
Ondanks het heen en weer lopen rond de French capital heeft ze net zo veel allure als ooit tevoren! De show inspireert haar looks voor het nieuwe jaar!

ROKJES RONDOM!

OUTFIT VAN DE DAG ROKJES RONDOM!

Teruggrijpend op de onmiskenbare elegantie van de legendarische "New Look" - collectie uit de jaren 50, is de volle, lange rok terug om zich de hele winter lang om je benen te nestelen!

Draag hem hoog op de taille en hij is uitlopend aan de onderkant. Het zal om je heen dwarrelen, je omringen met ouderwetse glamour - magnifiek!

@tsnioutclothes

INSPIRATIE

INSPIRATIE DAGELIJKSE STEMMING

Wimpers zonder mascara is als Parijs zonder het louvre

DE SILKY-SMOOTH SJAAL

FASHION DETAIL DE SILKY-SMOOTH SJAAL

De onmisbare sjaal van zijde past overal bij - voor elke outfit een subtiele stijl. Knoop het kunstig om je nek, je haar of zelfs je pols. Bind het rond de bandjes van je handtas of rond je middel...

De zijde sjaal is bijna overal voor in te zetten!

 

@marquisparis / www.causse-gantier.fr

HOU VAN JE LIPPEN!

SCHOONHEID TIPS HOU VAN JE LIPPEN!

In de winter zijn onze lippen fragiel en barsten ze in no time zonder de juiste TLC. Maar wees nooit bang! Wij hebben een paar trucjes om ze zacht te houden: voed je lippen door ze in de avond te masseren met honing, hydrateer ze door ze te bedekken met fijne plakjes komkommer en maak een magishe lip drankje met rozenblaadjes, melk en (ja nog meer) honing.

EEN TÊTE-À-TÊTE MET MAËLYS

PARISIAN INTERVIEW EEN TÊTE-À-TÊTE MET MAËLYS

Duik in de élégante en kleurrijke wereld van Maëlys Guyomard, een modestudent op de Esmod-school en kunstfanaat.

KOM MEER TE WETEN
FASHION WEEK DIARIES

TRENDS FASHION WEEK DIARIES

Aan het einde van januari, is Parijs een feest! De meest bekende ontwerpers organiseren fantastische shows in de Franse hoofdstad om hun creaties te laten zien. Hordes goedgeklede fashionista's in jurken, hakken, glitters en hoeden, elk met een meer excentrieke en elegante stijl dan de vorige! Zet het in je couture kalender chérie!

GA VOOR THEATRAAL OP DE THÉÂTRE MARIGNY

LOCATIES GA VOOR THEATRAAL OP DE THÉÂTRE MARIGNY

Na vijf jaar van renovatiewerkzaamheden opent Le Théâtre Marigny, een van de beroemdste theaters van de Franse hoofdstad, deze winter de deuren opnieuw. Naast een gevarieerd en on-point muzikaal programma, beschikt de ruimte ook over een nieuw restaurant Costes - de nieuwe place to be, forcement!

www.parisinsolite.net

JULIE SROKA

INFLUENCER INTERVIEW JULIE SROKA

Maak kennis met Julie Sroka, ze werkt in de beauty branch en deelt haar geheimen voor een stralende huid met ons.

Kom meer te weten
HOUTSKOOL CHIC

ETEN HOUTSKOOL CHIC

Vol met indrukwekkende absorberende krachten, helpt houtskool om een ​​opgeblazen gevoel te voorkomen, toxines te verbannen, tanden witter te maken en de huid te reinigen. De gitzwarte poeder geeft een fantastische kleur aan elk gerecht. Iemand een idee? Strooi het door het deeg van je brood of taart, of pep je sapje ermee op.

POINTE SCHOEN

HET LEVEN IN ROZE POINTE SCHOEN

In roze tutu's en pastelkleurige ballerina's, draaien balletdansers pirouettes met sublieme gratie.

GOEDE ROYALE COCKTAILS?

INSPIRATIE GOEDE ROYALE COCKTAILS?

Crillon, Ritz, Mandarin Oriental, Meurice, George V, La plus belle ville du monde zit vol met luxe hotels! Hoewel het lastig kan zijn om er de nacht door te brengen, is je klaarmaken voor een luxe high-tea met gebakjes of een cocktail alles wat je nodig hebt voor een full expierence - Oui!

@lemeuriceparis / www.dorchestercollection.com

LA CRÈME BRÛLÉE

BOURJOIS WOORDENBOEK LA CRÈME BRÛLÉE

Een heerlijk dessert en de meest lekkere manier om #RougeVelvetTheLipstick op de proef te stellen!