#FEBRUARI EDITIE

Parijs was en zal altijd, de stad van liefhebbers zijn! Hoe kan het ook anders met haar charme, smalle straatjes, majesteuze gebouwen, bankjes (perfect for kissing), terrasjes (ideaal om in de ogen van je geliefde te staren) en parken (gemaakt om lekker rond te dwalen). In de maand februari is de parisienne gepassioneerd en bereid ze zich voor op Valentijnsdag - wat belooft magisch te worden!

EEN TÊTE-À-TÊTE MET AGATHE

PARISIAN INTERVIEW EEN TÊTE-À-TÊTE MET AGATHE

Duik in de hardwerkende en romantische wereld van Agathe, een student in rechten die toevallig verliefd is op... Parijs!

KOM MEER TE WETEN
LIEFDE OP DE SEINE

PLEKKEN LIEFDE OP DE SEINE

In Parijs is het wandelen over de Seine, hand in hand, voor liefhebbers van over de hele wereld een onmisbare traditie geworden. De brug des Arts, de beroemdste brug van allemaal en een historisch decor voor geliefde, komt iedere keer weer boven water!

@joeswindle

JOG JEZELF WARM

TREND JOG JEZELF WARM

Januari ligt achter ons, en hoewel de kou er nog steeds is, stralen zonnestralen dapper - wat ons de aanmoediging geeft om wat leggings en hardloopschoenen aan te trekken en op pad te gaan om te joggen. Het is namelijk zo dat Parijs in februari gastheer is voor veel georganiseerde runs, wat betekent dat je wordt aangespoord door de menigte en gemotiveerder dan ooit zult zijn. Lang leve de sport!

LAURA, PARISIENNE EN GEPASSIONEERD

INFLUENCER INTERVIEW LAURA, PARISIENNE EN GEPASSIONEERD

Ontmoet Laura, grafisch ontwerpster die daarnaast ook fulltime blogger is, ze is nieuwsgierig naar alles en houdt van reizen, fotografie, kunst en ... haar hond!

KOM MEER TE WETEN
SPARKLE DIT SEIZOEN!

FASHION DETAIL SPARKLE DIT SEIZOEN!

Of je nu gaat voor zilver of goud, natuurlijk of versierd met kralen, dun of groot, zorg ervoor dat je oorbellen dit seizoen niet uit je oren gaan. Ze brengen definitie en vrolijkheid bij elke outfit, of het nu relaxed of chic is!

@26juin_bijoux

EATALY IN PARIJS

INSPIRATIE EATALY IN PARIJS

Het (zeer!) Italiaanse concept Eataly komt eindelijk naar Parijs. Op het menu? 2500 m2 toegewijd aan de Italiaanse gastronomie en levensstijl. Dit alles in de uber-hippe wijk Marais. Parijs, amor mio!

@eatalygram & @eatalyparis

MANTRA

MANTRA LIEFDESVERHAAL

Wanneer je een serieuze relatie hebt met je huid-aanbiddende, glow-boosting foundation...

VERWISSEL JE KLASSIEKE JAS VOOR EEN CHIQUE CAPE

OUTFIT OF THE DAY VERWISSEL JE KLASSIEKE JAS VOOR EEN CHIQUE CAPE

In de maand februari verwisseld de Parisienne haar winterjas om voor een chique cape. Speels, intrigerend en eigenzinnig, het is haar geheime wapenstijl - één die zeker een statement maakt!

@tierack_officiel

FARD À JOUES

WOORDENBOEK FARD À JOUES

De definitie van 'blush'? Het is een mooie poeder dat je wangen bedekt met een hele mooie glow net als onze klassieker, de best verkopende #LittleRoundPotBlush

DE MAAND VAN DE LIEFDE

LA VIE EN ROZE DE MAAND VAN DE LIEFDE

Het is het feest van de liefde! We zijn zo blij als maar kan en dragen onze harten op onze mouwen!

DE APPEL VAN LIEFDE

ETEN DE APPEL VAN LIEFDE

Een frisse appel, gedoopt in gekarameliseerde suiker, met zoveel kleur - heerlijk op een stokje! Het enige wat je hoeft te doen is een hapje nemen - het is de perfecte snack om te genieten!

SHHH... EEN GEHEIME OPLOSSING VOOR PRACHTIGE WIMPERS

SCHOONHEID TIPS SHHH... EEN GEHEIME OPLOSSING VOOR PRACHTIGE WIMPERS

Voor een onweerstaanbare oogopslag, behandel je je wimpers met een caster olie-remedie. Een magische, natuurlijke nectar die je wimpers sterker, dikker en meer gedefinieerd maken - alles in een oogwenk! Breng het in de avond aan voor het slapengaan met behulp van een lege mascara. Deze remedie werkt ook op je wenkbrauwen en nagels.