HET VERHAAL ACHTER BOURJOIS

Bienvenue backstage! Meer weten? Lees verder voor het unieke VERHAAL van de theatrale oorsprong van ons merk en kom te weten wat onze WAARDEN zijn sinds 1863. Ontdek hoe we hebben geholpen om LES FEMMES sterker te maken en lees meer INTERESSANTE WEETJES over Bourjois en onze producten.

a
ONZE INSPIRATIE
Parisiennes
Als Parijs merk is Bourjois geïnspireerd op de ‘je-ne-sais-quoi’ waarvoor de Parisiennes gekend zijn.
ONS MOTTO
Schoonheid IS EEN SPEL
Speel met kleur en voeg wat speelsheid toe aan je stijl.
a
ONZE EXPERTISE
DE kleur
We hebben een reeks eenvoudige, slimme make-uptools, levendige kleuren en lichtgewicht texturen ontworpen, zodat elke vrouw mooi kan zijn zonder moeite.
a
ONZE PRODUCTEN
SLIM BEDACHT VOOR make-up ZONDER MOEITE
Wij schenken elke vrouw het Parijse geheim van moeiteloze maar chique schoonheid.
ONS
Bourjois
ET LES FEMMES
a
VAN BABETTE TOT DE
moderne parisienne
In 1924 maakt Bourjois ophef wanneer een denkbeeldige muze wordt bedacht: Babette. Deze aantrekkelijke, mooie, onafhankelijke Parisienne ademt levensvreugde en humor. Door middel van haar geïllustreerde avonturen, begeleidt ze vrouwen in de kunst van het mooi zijn. Geïnspireerd door deze avonturen, vinden de Parijse vrouwen hun schoonheid elke dag opnieuw uit en laten ze zich niets opleggen. Bourjois is het merk van Parisiennes en van iedereen voor wie schoonheid rijmt op vrijheid, en doorspekt is met plezier.
a
DE STEUN VAN BOURJOIS VOOR DE
vrouwenemancipatie
Tijdens de roerige jaren twintig, toen vrouwen opkwamen voor hun onafhankelijkheid, steunde Bourjois deze vrouwen en gaf hen een nieuwe manier om make-up aan te brengen: niet alleen voor persoonlijk plezier, maar ook om hun persoonlijkheid kracht bij te zetten.

In 1936 riep Bourjois in een van haar campagnes op om het vrouwenstemrecht in te voeren, terwijl het idee in het Franse parlement nog werd besproken.
WIST JE DAT?