#APRIL EDITIE

Trots, blij en elegant - de Parisienne is een zonnestraaltje op zichzelf, en je kan niet om haar heen! Wij bewonderen haar met een tikje jaloezie, terwijl zij overstoorbaar haar weg waant door de straten van la Capitale, ze zaait geluk met haar genereuze glimlach. Le printemps is absoluut hier, en overal wordt genoten van de zon.

PS

INSPIRATIE IN VOLLE BLOEI

Het is tijd voor lente, en les fleurs zijn in bloei voor het genot van de ogen… en de neus! April is vooral synoniem met de floraison van kersenbloesem bomen, welke de stad versieren in een fluffy pastel roze. Onze favoriete spots voor cerisier-spotting? Het Parvis of Notre-Dame, Parc Monceau, en de Jardin des Plantes.

@takesucre_paris

PS

PARISIAN INTERVIEW EEN TÊTE-À-TÊTE MET MARINE

Laat jezelf vallen in Marine’s knusse universum.

KOM MEER TE WETEN
PS

DICTIONNAIRE LE PRINTEMPS

Lente: de tijd voor een nieuw begin, een schone start en een nog schonere huid 😉

PS

LA VIE EN PINK PASEN

Een beetje chocolade is alles wat je nodig hebt om het leven rooskleuriger te maken

PS

ETEN TRUFFELS… QUEL DÉLICE!

Voel je in April vrij om paaseieren te zoeken, of nog beter, ga voor een toegeeflijk moment met heerlijke truffels, maison-stijl: smelt wat chocolade met boter, voeg een beetje poedersuiker toe, en ga los met het maken van leuke vormpjes. Stop ze in le frigo voor een tijdje en als finishing touch, bedek ze met cacao poeder!

PS

OUTFIT OF THE DAY SENSUEEL EN SUBTIEL

Op adore la dentelle! Kant is tegelijk delicaat, sexy, aanbiddelijk en precies de juiste hoeveelheid suggestief. En wat is een betere manier om de zonnestralen van April tot je te nemen dan naar buiten te gaan in een kanten topje? Irrésistible

@little_miss_parisienne

PS

FASHION DETAIL IL ÉTAIT UN PETIT NAVIRE

De caquette de marin is een absolute klassieker: een essentieel onderdeel van de werkkleding garderobe waarvan we het ons eigen moesten maken. Het is een veelzijdig item dat gedragen kan worden geaccordeerd aan het humeur van de dag - wanneer dat tomboy is, met jeans en een t-shirt, een beetje coquine met een chique paar hoge hakken, of zelfs raadselachtig met een grote zonnebril.

https://www.86ruemichelle.fr/

PS

MANTRA LENTE SCHOONMAAK

Je make-up tas schoonmaken betekent ruimte voor nieuwe maquillage 💅💄

PS

PLAATSEN EEN TEMPEL VOOR MUZIEK EN DANS

Je kunt niet Parijs bezoeken zonder te stoppen bij het Opéra Garnier, met zijn gouden goddelijke dak, zijn mythische plaffond, en majestieuze trap. Je kunt je aanmelden voor een begleide tour, en een show beijken is natuurlijk de rigueur hier, maar je kan ook van een apéritif genieten of zelfs een volledige maaltijd in het restaurant's terras - een magische reis in en op zichzelf. 

@ertalha  

PS

INFLUENCER INTERVIEW EEN ZEER ZONNIGE PARISIENNE EN INFLUENCER

Ontdek de wereld van Amélie: onweerstaanbaar hyperacties, ze straalt vreugde en stijl uit.

KOM MEER TE WETEN
PS

TRENDS LA PARISIENNE OOGST

Wil je even weg van de stad en de zon tot je nemen op een nieuwe manier? Stap in je laarzen en ga maar een paar kilometer weg van la Capitale om je mandje te vullen met lokale, biologische producten, direct van de boer!

@cueillette_urbaine

PS

BEAUTY TIPS SCRUB HET ER AF

De lente is hier: tijd om je best huid te laten zien door jezelf te verwennen met een DIY gommage, of body scrub. En niets kan simpeler zijn: mix coffee bonen met een beetje cocosnoot olie, en masseer het zachtjes over je huid. Voilà! Je huid is eindelijk klaar voor de eerste zonnestraal!