#JUNI EDITIE

Juni is de tijd voor feestelijke Parisiennes om volledig los te gaan. En in Juni biedt de mooiste stad van de wereld een hoop vermaak: dansen bij La fête de la musique, de festivals bezoeken, of een terrasje pakken, er is iedere dag van deze maand wel wat te doen.

PS

PLAATSEN DE DOKKEN AAN DE SEINE

Een psychedelische bouwkundige ruimte odyssee bij de Seine, het Cité de la molde et du design is een werkelijke tempel voor de Parijse kunst van het mixen van cultuur met feesten. Iemand kan dagen roamen in dit conferentie en tentoonstellingen centrum

@hashtagqln

PS

PARISIAN INTERVIEW EEN TÊTE-À-TÊTE MET RIM

LAAT JEZELF VALLEN IN HET UNIVERSUM VAN RIM.

KOM MEER TE WETEN
PS

TRENDS LATEN WE EEN TERRASJE PAKKEN!

Als er één Parijse vrijetijdsbesteding is waar de wereld jaloers op is dan is het wel de kunst van loungen op een terrasje! Er gaat niets boven de hoeken van de straten in de lente. Of het nu voor koffie of een versnapering is, het terras is waar je moet zijn.

@kevinhonguyen / @maisonsauvageparis

PS

OUTFIT OF THE DAY IEDEREEN IN OVERALLS

Dit seizoen zijn overalls (of, zoals ze hier bekend zijn: combis) weer aan het klimmen in de trend charts. Van katoen, linnen of satijn, kort of lang, met knopen of een rits, en met of zonder shirt-stijl kraagje - de variaties zijn eindeloos!

@carolina_ritzler

PS

FASHION DETAIL BARRETES ZIJN TERUG!

Of het nu lang of kort is, stijl of krullerig, je haar zal dit seizoen op zijn best zitten versierd met barrettes: een tijdloze coquetterie, ongewoon en essentieel.

@jenniferbehr

PS

BEAUTY TIPS HYDRATEREN: PARISIENNE'S FAVORIETE WERKWOORD!

Het is een gezede geworden: hydratatie is de sleutel tot een mooi glanzende, zachte huid. Nu, belangrijker dan ooit, aan het begin van de zomer, verzorg je huid: subtiele make-up verwijderaar, moisturizer, en veel water zijn essentieel.

PS

INFLUENCER INTERVIEW EEN BRUISENDE, VEELZIJDIGE INFLUENCER

Ontmoet Aurélie Coulet, een super stylish mama die prachtige sieraden creëert en kaarsen maakt die geweldig goed ruiken.

KOM MEER TE WETEN
PS

MANTRA ROUTINE

Van café tot vin, Bourjois is er altijd voor je!

PS

INSPIRATIE FÊTE DE LA MUSIQUE

Inmiddels traditie: 21 Juni, de langste dag van het jaar en het officiële begin van de zomer, bekend als la Fête de la musique. Overal in la Capitale is er muziek en wordt er gedanst in iedere hoek, met feestvierders aan het zingen en dansen tot vroeg in de ochtend!

PS

BOURJOIS WOORDENBOEK LE SOLEIL

Het weet hoe het mensen vrolijk maakt.. Kom maar op met le soleil!

PS

ETEN AÇAÍ BOWLS: 100% VITALITÉ

Bewerkt sinds het begin van de tijd door Amazonian stammen, de Açaí bes is een super food wat het best gegeten kan worden in een kom voor een ultra-boostend ontbijt: mix het met gedroogd fruit, omegas en amandel of soya melk, afmaken met granola of vers fruit en je bent klaar!

@ellaolsson on www.unsplash.com

PS

LA VIE EN PINK WERELD MUZIEK DAG

La fête de la musique is de beste manier om la vie en rose te zien, en in ritmiek.