DE GEHEIMEN VAN EEN PARISIENNE

Iedereen is gek op Parijs, maar weet je wat Parijse meisjes zo onweerstaanbaar chic maakt? Kom erachter in ons tijdschrift. Ontdek de nieuwste schoonheids- en lifestyletrends uit de lichtstad en ontwaar de geheimen van de Parijse look. Ontdek onvergetelijke locaties, leer de mensen kennen en zie wat Parijzenaren die unieke 'je ne sais quoi' geeft.
PS ring
TRENDS
WANDELEN LANGS DE SEINE

Wat is een betere manier om van het prachtige Parijs te genieten dan wandelen langs de Seine? De beste tijden zijn natuurlijk wanneer de soleil opkomt en ondergaat!

@patlarget

PS ring
BEAUTY TIPS
GEEF JE TEINT EEN MASSAGE

In traditionele Chinese medicijnstudies wordt jade gebruikt als een beschermende en verzachtende steen. Gebruik het als massage tool voor je gezicht: het is een absoluut magische manier om te relaxen, en je teint te detoxen!

@jaderollerfr

PS ring
PARISIAN INTERVIEWS
EEN TÊTE-À-TÊTE MET DIMA

Duik in de kleurijke, casual chique wereld van Dima.

PS ring
WOORDENBOEK
L'ÉTÉ

Het seizoen voor de zon gekuste huid

INSPIRATION ring
INSPIRATIE
EEN DRIJVEND URBAN KUNST CENTRUM!

Fluctuart is een gloednieuw drijvend gebouw gelegen aan de voet van de Pont des Invalides: gratis en open voor iedereen, de 850 vierkante meters toegewijd aan urban kunst is verdeeld over drie verdiepingen en verwelkomt gasten gedurende het hele jaar.

@fluctuart

PS ring
FASHION DETAIL
NOOIT ZONDER MIJN SJAAL

De zijden sjaal leukt elke outfit op, voor elke gelegenheid. Rond de nek voor een klassieke touch, nonchalant in je haar gevlochten, als een armband of als een tassen accessoire… en laten we niet de trend van dit seizoen vergeten - gedragen als riem!

@janecarr_official

PS ring
INFLUENCER INTERVIEW
PARISIENNE, CASUAL CHIQUE EN INFLUENCER

Ontmoet Océane, de blogger achter The Blondie World. 

PS ring
PLAATSEN
ROMANCE, TOUJOURS LA ROMANCE!

Wanneer je in SoPi (Zuid Pigalle) bent, neem dan de tijd om te genieten van het museum der romantisch leven. Beleef een stukje van het intieme leven van de mythische schrijver George Sand terwijl je geniet van een vers geperst sapje in de schattige tuin.

@beauteblogchic

PS ring
MANTRA
LIPSTICK IS SACRÉ

Ik heb niet te veel lipsticks… Ik heb te weinig ruimte!

FOOD ring
ETEN
Bubble Tea

Thee, melk, een zooitje aan ingredients en parfum, en natuurlijk de wereldbekende délicieuses zwarte tapioca ballen: het is alles wat je nodig hebt voor een Bubble Tea, of Boba! Deze Chinese speicaliteit is net een terugblik op je kindertijd.

PS ring
OUTFIT OF THE DAY
WIT OP WIT

Of je nu gaat voor glamour, sporty, of voor de casual chique trend die zo du moment is, de compleet witte look vol van gratie en licht, is een zomerse must!

@anne_dressingideal

PINK ring
LA VIE EN PINK
LE MACARON

Weet jij wat de zoete snack is die er net zo jolie uit ziet als dat het smaakt? Het is le macaron!