#AUGUSTUS EDITIE

Casual en chique Parisiennes, in hun relaxete maar altijd verfijnde manier, maken de stad hun speeltuin, paraderen rond in de chique casual verleiding waar zij zo goed in zijn. Het is pure magie!

PS

TRENDS WANDELEN LANGS DE SEINE

Wat is een betere manier om van het prachtige Parijs te genieten dan wandelen langs de Seine? De beste tijden zijn natuurlijk wanneer de soleil opkomt en ondergaat!

@patlarget

PS

BEAUTY TIPS GEEF JE TEINT EEN MASSAGE

In traditionele Chinese medicijnstudies wordt jade gebruikt als een beschermende en verzachtende steen. Gebruik het als massage tool voor je gezicht: het is een absoluut magische manier om te relaxen, en je teint te detoxen!

@jaderollerfr

PS

PARISIAN INTERVIEWS EEN TÊTE-À-TÊTE MET DIMA

Duik in de kleurijke, casual chique wereld van Dima.

KOM MEER TE WETEN
PS

WOORDENBOEK L'ÉTÉ

Het seizoen voor de zon gekuste huid

PS

INSPIRATIE EEN DRIJVEND URBAN KUNST CENTRUM!

Fluctuart is een gloednieuw drijvend gebouw gelegen aan de voet van de Pont des Invalides: gratis en open voor iedereen, de 850 vierkante meters toegewijd aan urban kunst is verdeeld over drie verdiepingen en verwelkomt gasten gedurende het hele jaar.

@fluctuart

PS

FASHION DETAIL NOOIT ZONDER MIJN SJAAL

De zijden sjaal leukt elke outfit op, voor elke gelegenheid. Rond de nek voor een klassieke touch, nonchalant in je haar gevlochten, als een armband of als een tassen accessoire… en laten we niet de trend van dit seizoen vergeten - gedragen als riem!

@janecarr_official

PS

INFLUENCER INTERVIEW PARISIENNE, CASUAL CHIQUE EN INFLUENCER

Ontmoet Océane, de blogger achter The Blondie World. 

KOM MEER TE WETEN
PS

PLAATSEN ROMANCE, TOUJOURS LA ROMANCE!

Wanneer je in SoPi (Zuid Pigalle) bent, neem dan de tijd om te genieten van het museum der romantisch leven. Beleef een stukje van het intieme leven van de mythische schrijver George Sand terwijl je geniet van een vers geperst sapje in de schattige tuin.

@beauteblogchic

PS

MANTRA LIPSTICK IS SACRÉ

Ik heb niet te veel lipsticks… Ik heb te weinig ruimte!

PS

ETEN Bubble Tea

Thee, melk, een zooitje aan ingredients en parfum, en natuurlijk de wereldbekende délicieuses zwarte tapioca ballen: het is alles wat je nodig hebt voor een Bubble Tea, of Boba! Deze Chinese speicaliteit is net een terugblik op je kindertijd.

PS

OUTFIT OF THE DAY WIT OP WIT

Of je nu gaat voor glamour, sporty, of voor de casual chique trend die zo du moment is, de compleet witte look vol van gratie en licht, is een zomerse must!

@anne_dressingideal

PS

LA VIE EN PINK LE MACARON

Weet jij wat de zoete snack is die er net zo jolie uit ziet als dat het smaakt? Het is le macaron!